Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘AKP’nin yapamadığını yapacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “AKP’nin yapamadığı hizmeti, biz yapacağız” dedi.

‘YOĞUN ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göçer, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, “Adaylarımız ve teşkilatımız seçim çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyor. Kırıkkaleliler de adaylarımıza sahip çıkıyorlar. Yoğun bir destek ve teveccühle bizleri karşılıyorlar. Toplumun her kesiminde ve şehrimizin her bölgesinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

‘3 İLÇE, 1 BELDE AÇIKLANACAK’

Yerel seçimlerde en iyi sonuçları almak istediklerini ifade eden Göçer, “Beldelerde, ilçelerde ve merkezde en iyi sonuçları almak için çaba sarf ediyoruz. Amacımız Kırıkkale’ye hizmet etmek. AKP’nin yapamadığı hizmeti Milliyetçi Hareket Partisi en iyi şekilde layıkıyla yapacak. Açıklanmayan 3 ilçe bir beldemiz kaldı. Buraların adaylarını da en kısa sürede açıklayacağız” dedi.

‘DÖNÜM NOKTASI OLACAK’

Göçer sözlerine şöyle devam etti; “Kırıkkaleliler 10 yıldır yapılanı ve yapılmayanı en iyi şekilde görüyorlar. Milletimiz 10 yıldır kendilerine yaşatılanları çok iyi takip ediyor. Bu yerel seçimler ülkemizin gidişatının dönüm noktası olacaktır. Milletimiz ve ülkemize yaşatılanların hesabını soracak olan da yine milletimizdir. Biz milletimize güveniyoruz, onlar da bize güveniyor” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu