Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

Albayrak İYİ Parti’den aday adayı oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran Erken Genel Seçimleri öncesinde Kırıkkale’de iyi bir ivme kazanan İYİ Parti’de eğitimci Avniye Yalçıntaş Albayrak’ta Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Türkiye’nin tek çıkış yolu

Kırıkkale-Keskinli olup memleketiyle bağını koparmayan Eğitimci Avniye Yalçıntaş Albayrak, İYİ Parti’den aday adayı oldu. Aday Adaylık başvurusunu İYİ Parti Gene Merkezi’ne yapan Albayrak, “Kırıkkale’de seçmen yoğunluğu bakımında en büyük potansiyel olan doğum yerim Keskin’den gerek ailem ve büyüklerimin gerekse hemşehrilerimin ve diğer ilçelerde bulunan akraba ve siyasal anlamda birliktelik yaptığım grupların adaylığım için yaptıkları baskı ve talebi karşılıksız bırakmamam gerekliliği ve siyasi anlamda ekip denen kavrama sahip olmanın verdiği manevi güçle İYİ Parti aday adayı oldum. Doğmuş olduğum ilimde şu ana kadara milletvekilliği yapan son dönem vekillerin hemen hemen hiç biri ilimize yönelik gerek sosyal yaşam için gerekse Kırıkkale toplumuna yönelik hiç bir elle tutulur hizmette bulunmamış olması ve yaşamın içinde bulunan kadınlarımızın her anlam ve alanda geri plana atılması ve ülke siyasetinin tıkanmış, ekonominin çökmüş olduğu bu günde Türkiye’nin tek çıkış yolu olan İYİ Parti’nin kurulmuş ve Meral Akşener gibi bir liderin bu kurtuluşa ümit kapısı olması benim de bir kadın olarak onun yanında bu kurtuluşta bir nefer olma isteği vekil adayı olmamın en önemli sebeplerindendir.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x