GündemManşet

Alın terinin cinsiyeti olmaz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Emeğin ve Alınterinin Cinsiyeti Olmaz” sloganıyla Türk Metal Sendikası’nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği Kadın İşçiler Büyük Kurultaylarının 22’ncisi bu yıl da Ankara’da Anadolu Hotels Esenboğa Termal Otel’de 7-10 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek açılış programı ile başlayacak.

 

PEVRUL KAVLAK KONUŞACAK

Türk Metal Sendikası’nın her yıl 8 Mart Dünya Kadın İşçiler Günü için düzenlediği Kadın İşçiler Büyük Kurultaylarının 22’ncisi bu yıl da 7-10 Mart 2017 tarihlerinde Anadolu Hotels Esenboğa Termal Otel düzenlenecek. Kurultay programının açılışı 7 Mart Salı Günü Saat: 10.00’da Türk Metal Sendikası ve Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak’ın açılış konuşmasıyla gerçekleştirilecek. Kadın İşçiler 22. Büyük Kurultay’ı’na Türkiye’den 28 ayrı şehirden, Dünyadan 15 ve Avrasya bölgesinden 17 Avrupa ülkesinden olmak üzere toplam 32 ülkeden 1200 kadın işçi delege katılacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x