Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Alışkanlıklar değişecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Kırıkkalespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, takımının son durumu ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Teknik Patron Şimşir Türk Metal Kırıkkalespor’da alışkanlıkları değiştirecekleri bunun içinde kendilerine zaman gerekli olduğunu söyledi.
 
GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN
Türk Metal Kırıkkalespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir göreve gelmesinden bu yana yaptıkları çalışmalar ve yapacakları hakkında bilgi verdi. Kırıkkale’ye başarı için geldiğini bunun içinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir göreve geldiğinden beri günde çift antrenman yaptıklarını mevcut futbolcuları yakından tanımak istediğini belirtti. Şimşir “Yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızı daha yakından tanımanın yanı sıra yeteneklerini ölçüyorum. Kimin yararlı olacağını kimin ise takıma katkı yapacağı konusunda incelemeye aldım. Adım adım ilerleyeceğiz. Sürenin kısa olduğunu farkındayız. Bu yüzden bu süreyi en verimli nasıl kullanırız bunun hesabı içindeyiz” dedi
 
TAKIM İSKELETİNİ KORUMUŞ
Geçtiğimiz sezondan bir çok futbolcunun mevcut kadroda  yer aldığını ifade eden Şimşir Takımın iskeleti korunmuş. Bu güzel bir gelişme. Bu iskelet kadroya takviyeler olacaktır. Doğal olarak transfer de olacak aramızdan ayrılan isimlerde olacak. Geçen seneki başarıda bu futbolcuların büyük özverileri olmuş. Bütün yük bu arkadaşların sırtına binmiş. Bizde alternatifi bol bir kadro kurmak için çaba gösteriyoruz” ifadesini kullandı.
 
YENİ BİR TAKTİKLE SAHADA OLACAĞIZ
Teknik Direktör Şimşir yeni sezonda Türk Metal Kırıkkalespor’da alışkanlıkları  değiştirmeyi düşündüklerini söyledi. Şimşir geçen senelerdeki teknik çalışmalar ve taktik anlayış tamamen değiştirecekleri ve modern futbol oynayacaklarını belirtti. Şimşir “Ben 4-3-3 gibi 4-1-4-1 gibi ama her kanatta çabuk ve süratli adamları bulacağım bir takım oluşturmak istiyorum. Takım olarak oynayacağımız oyunda kanatlar önemli rol üstlenecek. Bunun içinde takım içinde arayış içinde olacağız. Yeni takviyelerle daha da iyi olacak. Takıma göre sistem oluşturacağız. Bunun içinde Türkiye Kupası maçı olan Amasyaspor maçında takımı görme şansımız olacak. Ondan sonra ilerleyen zamanlarda da iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Antrenmanlarda da bunun için futbolcu arkadaşlarımızla çalışıyoruz” dedi.
 
MÜCADELEDEN YILMAYACAĞIZ
Teknik Direktör Şimşir Türk Metal Kırıkkalespor olarak iyi bir tesise sahip olduklarını bu imkanların bir çok kulüpte yer almadığını belirtti. Şimşir “ İyi bir ekibiz. Eski futbolcularımızla yeni gelen futbolcularımızı kaynaştırmak istiyoruz. Sahada iyi mücadele eden bir ekip oluşturmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
 
EKSİKLERİMİZİ KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ
Türk Metal Kırıkkalespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir “Genç futbolcular gözetimimiz altında olacak. Yaptığımız antrenmanlar sonunda bazı futbolcularımızla yolumuzu ayıracağız. Ayrıca forvete iki takviye daha yapmayı düşünüyoruz. En büyük sıkıntımız iyi bir santrafor. Görüştüğümüz futbolcular var. Anlaşabilirsek takımımıza katarız. Kampa kupa maçından sonra gideceğiz. Kamp da 4-5 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı
 
MUHAMMET AKİ DENEMEYE ALINDI
Türk Metal Kırıkkalespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sol açık mevkiinde oynayan ve daha önce Türkiye’de hiçbir takımda görev almayan Gineli Muhammed Aki Kırıkkalespor teknik heyeti tarafından denemeye alındı. Ankara’da yapılacak olan kamp çalışmasına da götürülecek olan 20 yaşındaki genç futbolcu teknik kadronun vereceği rapor doğrultusunda sözleşme imzalanacağı belirtildi.
 
UÇAK’TAN KIRIKKALESPOR’A GELDİ
Türk Metal Kırıkkalespor’da orta sahaya bir takviye daha yaptı. Kayserispor’un A2 takımının takım kaptanı olan orta saha ve ön libero mevkiinde oynayan Mehmet Kahveci ile anlaşma sağlandı. 20 yaşındaki genç futbolcunun Türk Metal Kırıkkalespor’a gelişi hikayesi de bir hayli ilgi çekici. Kayserispor’ A2 takımında son oynadığı Osmanlıspor maçında kırmızı kart gören Mehmet için Kırıkkale’li antrenör Harun Aydoslu’nun çalıştırdığı Uşak Sportif takımı transfer teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Mehmet Kayseri havaalanında Uşak’a hareket edeceği sırada Kırıkkalespor yönetimini teklifi sonrası uçağa binmekten vazgeçerek memleketi olan Kayseri’ye daha yakın olduğunu düşündüğü Türk Metal Kırıkkalespor  ile görüşmeye geldiği belirtildi. Mehmet Türk Metal Kırıkkalespor yönetiminin teklifini kabul ederek kendini Türk Metal Kırıkkalespor’lu yapan imzayı atan sözleşmeyi imzaladı. Mehmet dün ayağını tozuyla da ilk idmanına çıktı. İdmanda yaptığı hareketlerle taktir topladı
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu