Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Allah nazardan saklasın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

OMUZ OMUZA ÇALIŞAN MİLLETVEKİLLERİ, KIRIKKALE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, ilimiz için hep birlikte yaptıkları çalışmalar ile Kırıkkalelilerin gönüllerini fethetti.

 

AYRILMAZ ÜÇLÜ

1 Kasım seçimlerinin ardından Kırıkkale’ye hizmet getirmek için hep birlikte hareket eden Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, yapmış oldukları faaliyetler ve ziyaretlerden dolayı Kırıkkalelilerin taktirini toplamaya devam ediyor. Kırıkkale hizmet getirmek için hep birlikte üç milletvekili çalmadık kapı bırakmadı. Gittikleri her ziyarette ve TBMM’de birlikte hareket eden milletvekillerinin ismi ayrılmaz üçlü olarak adlandırıldı.

 

KOL KOLA ÇALIŞIYORLAR

İlimize yeni yatırımlar getirmek için Bakanlarla, kurumlarla, iş adamları ile hep birlikte, kol kola çalışan milletvekilleri, önümüzdeki günlerde yapacakları yatırımlar konusunda kamuoyuna bilgilendirecekler. Yapılacak yatırımlar ile ilgili olarak TOKİ, DSİ, İller Bankasını ziyaret eden ve yatırımlar için söz alan vekiller, MKE Genel Müdürü ile bir araya geldikleri ve MKE’nin canlanması için yeni projeler üretecekleri öğrenildi.

 

MAŞALLAH

Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’in yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Kırıkkaleler ise, ilimizin tarihi boyunca milletvekillerinin birlikte hareket etmediklerini, bu konuda Kırıkkale tarihinde bir ilk olduğunu belirterek, “Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Kırıkkale’ye en iyi hizmetli yapacaklarından hiçbir şüphemiz yok” diyerek, milletvekillerinin yanlarında olduklarını ve destek verdiklerini belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu