Yahşihan

Alper Baskak,Yarım kalan hizmetler Ahmet Sungur ile devam edecek

Kırıkkale'nin tanınmış esnaflarından Ak Parti Yahşihan Belediye Meclis Üyesi Adayı Alper Baskak, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış esnaflarından Ak Parti Yahşihan Belediye Meclis Üyesi Adayı Alper Baskak, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yahşihan’da esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Yahşihan Belediye Meclis Üyesi Adayı Alper Baskak, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’un çalışmalarını ve hizmetlerini anlatan Baskak, 31 Mart günü gerçekleşecek olan Yerel ve Mahalli seçimlerinde Ahmet Sungur’a oy ve destek istedi.Meclis Üyesi adayı Alper Baskak Yahşihan’nın beş senesinin boşa harcandığını artık Yahşihanımızda ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla mücadele edecek,Ahmet Sungur başkanım ile 1 Nisan’dan itibaren hemşehrilerimize hak ettiği hizmeti getirmenin gayreti içinde olacağız.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x