Manşet

Özel İdare taşınmazlarını satıyor

Kırıkkale’nin il oluşu ve daha sonrasında kapanan belediyelerden devrolan arsalar satışa çıkacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin il oluşu ve daha sonrasında kapanan belediyelerden devrolan arsalar satışa çıkacak. Plan Bütçe komisyonunda onaylanan teklifte il özel idaresine ait hisseli arsalarda satış dahilinde taliplerine satılacak.

Kırıkkale özel idaresi, genel idareden gelen ödenek ve yardımların kentin ihtiyaçlarına cevap vermemesi üzerine taşınmaz mallarını satışa çıkaracak. Gerek Kırıkkale’nin il oluşuyla birlikte ve gerekse kapanan Belediyelerden devrolan arsaların il özel idarece kullanımına imkan olmaması nedeniyle hisseli arsalar dahil tamamı il özel idarenin planlama ve çalışmalarına kaynak oluşturması hedefleniyor. Bu çerçevede kentin merkezi dahil köylerde bulunan arsalar en kısa zamanda taliplerine satılacak. Satışa ilişkin plan bütçe komisyonun teklifi mecliste onaylandı. Satışın ise ne zaman hangi tarihte yapılacağı ilerleyen zamanda yine plan bütçe komisyonunca açıklanacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x