Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Amaç bir üst lige çıkmak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Kırıkkalespor’un çiçeği burnundaki antrenörü Hasan Ergin Çimşir  hedeflerin sezon sonunda Kırıkkalespor’u bir üst lige çıkartmak olduğunu bunu içinde ellinden geleni yapacağını söyledi
 
İMZAYI ATTI
Türk Metal Kırıkkalespor’da sürpriz hoca değişikliği yaşandı. Sezon başında anlaşma sağlanan Sadullah Acele’nin amcansın vefatının ardından izin alarak  gittiği Ankara’nın Çubuk ilçesinde kulüp başkanın arayarak sağlık sorunlarını öne sürerek Türk Metal Kırıkkalespor’da devam edemeyeceğini  bildirdi. Acele’nin bu karar almasında sağlık sebeplerini yanı sıra sosyal medyada taraftarların attıkları mesajlarında etkisi olduğu belirtiliyor. Acele’den böyle bir karar alması arkasından kısa bir süre şaşkınlık yaşayan yönetim kurlu hemen toplanarak yeni hoca arayışlarına hız verdi. Yönetim kurulu kısa bir süre önce görüştüğü ve anlaşma sağlayamadığı Hacettepespor antrenörü eski Kırıkkalespor futbolcu Hasan Erin Çimşir ile tekrar görüşerek anlaşma sağladı. Çimşir kulüp binasına gelerek kendisini Türk Metal Kırıkkalespor antrenörü yapan anlaşmaya imza attı.
 
KIRIKKALESPOR’U TANIYORUM
Türk Metal Kırıkkalespor’un çiçeği burnundaki antrenörü Hasan Erin Çimşir basın mensuplarını sorularını cevapladı. Çimşir Kırıkkalespor forması giydiği için Kırıkkale’yi ve Kırıkalespor’u çok iyi tanıdığını ve Türk Metal Kırıkkalespor’un yerinin kesinlikle burası olmadığını söyledi. Çimşir “ Kırıkkale’yi yabancı değilim. Yeni bir oluşumla yeni sezona başlıyoruz.Yönetim olarak teknik kadro olarak hedefimiz Türk Metal Kırıkkalespor’u bir üst lige çıkartmak. Bunu içinde elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.
 
SÜRE YETERLİ
Türk Metal Kırıkkalespor antrenörü Hasan Erin Çimşir sezonun başlamasına kısa bir süre kaldığını Türkiye kupası oynanacağını bu sürede takımı tanıma konusunda sıkıntı yaşayıp yamamayacağı konusundaki soruya “ Ligin başlamasına bir ay kadar süre var. Takım futbolcuları içinden bir Sabri’yi tanıyorum. Ama kaliteli bir kadro kurulma aşamasında olduğumuzu biliyorum. Türkiye kupasında maçı katıma deneyim kazandıracaktır. Gördüğüm kadarı ile herkeste bir heyecan var. Takımın borcu yok iyi bir kulüp binası var tesisi var” şeklinde konuştu. Çimşir dün ilk antremanı çıkarken Çimşir’in yardımcılığını eski Gençlerbirliği futbolcusu Ali Görgün yapacağı kaleci antrenörlüğüne ise Mustafa Güven’in devam edeceği açıklandı.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu