Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Amcanın İsmini Kullanan Cezasını Çeker

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ALAATTİN ÇAKICI’NIN İSMİNİ KULLANAN YEĞENİ ADEM ÇAKICI, RACONUN KURBANI OLDU

“Çakıcı’nın ismini kimse kullanamaz”

Cezaevinde bulunan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı’nın namını kullanmaya çalışan yeğeni Adem Çakıcı’yı vuran kişi ortaya çıktı. Kendisini Alaattin Çakıcı’nın sevenlerinden olduğunu öne sürerek bir video çeken zanlı, bir hafta sonra teslim olacağını söyledi.

AMCANIN İSMİNİ KULLANAN CEZASINI ÇEKER
Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı(32), İstanbul’da bir otelin restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Alaattin Çakıcı’nın ismini kullandığı ve bu şanla yanlış işler yaptığı öne sürülen Adem Çakıcı, Alaattin Çakıcı’nın bir seveni tarafından vuruldu. Bunun üzerine vuran kişi kendini video kaydına alarak, açıklama yaptı ve şunları kaydetti: “Alaattin Çakıcı bu ülkenin şerefi namusudur. Ona yapılan bütün ihanetler sevenlerine yapılmıştır. Amcanın düşmanları ile iş yapan amcanın ismini kullanan her kim olursa olsun cezasını çeker. Bu ülkede amcayı gönülden seven milyonlarca insan var.
Ben de onlardan biriyim. Bir hafta sonra teslim olacağım.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x