Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Anadolu odaları buluşacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın başkanlığında “Anadolu Odaları Platformu’nun 26’ncı toplantısı” Kırıkkale’de gerçekleştirilecek.  SMMMO Başkanı Ferman Aldemir’in önderliğinde yapılacak toplantıda, ekonomi konularına değinilecek.

26 KEZ BİRARAYA GELİYORLAR
Göreve seçildiği günden itibaren önemli çalışmalara imza atan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri arasında birlik ve beraberliği sağlayan Ferman Aldemir, önemli bir çalışmaya daha imza atmaya hazırlanıyor. “Anadolu Odaları Platformu’nun 26’ncı toplantısı” Kırıkkale SMMMO’nun başkanlığında 7 Ocak Cuma günü saat 15.00’te Carmine Hotel’de gerçekleştirilecek.
ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aldemir, “Anadolu Odaları Platformu’nun 26’ncı toplantısını Kırıkkale’de gerçekleştirmekten dolayı gururlu ve mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kırıkkale’nin her konuda yararlanabilmesi için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıda o çalışmalardan bir tanesi olacaktır” dedi.

ODA BAŞKANLARI KIRIKKALE’YE GELİYOR

Aldemir, “Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat illerinden odalarımızın platform üyeleri, çevre illerden 20’ye yakın oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, genel merkezimiz TÜRMOB’un katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu toplantıda ilimizin tanıtımı, mesleki sorunlarımız ve ekonomideki gelişmeler konusunda bilgi verilecek” ifadesinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x