Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Ankara Tayfa Kırıkkalelileri maça getiriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurulduğu günden itibaren, gerek iç sahada gerek deplasmanlarda takımlarını yalnız bırakmayan Kırıkkalespor Ankara tayfa grubu bu haftaki kritik maç öncesi Ankara’dan ücretsiz araç kaldıracağını açıkladı.

ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

Ankara’da yaşayan ve takımını desteklemek isteyen Kırıkkaleliler için Ankara’dan ücretsiz araç kaldıracağını ifade eden Grup Başkanı Ebubekir Akkoç, “Ankara’da yaşayan çok sayıda Kırıkkaleli hemşehrilerimizi bu maça getiriyoruz. Kırıkkaleli olarak bu takımı destekleyip hakkettiği yere getirmek kendini Kırıkkaleli hisseden ve yıllarca bu memlekette ekmek yiyen herkesin boynunun borcudur. Bu hafta yeni yerimiz olan kale arkası tribününe bütün hemşerilerimizi bekliyoruz.”dedi.

İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ BIRAKIP MAÇA GELİN

Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Taran ise maçın önemine dikkat çekerek, “Bu maçı aldığımız takdirde yüzde 85 ihtimalle bu sezon şampiyon olacağız. Herkesin işini gücünü bırakarak bu maça gelmesini bekliyoruz.”ifadelerinde bulundu. Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Çubukspor karşılaşması hafta sonu Pazar günü saat 14.00’da Başpınar Stadyumu’nda oynanacak.

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x