Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Arslan ”Yarın Değil Hemen Şimdi”

Avukat Mustafa Arslan, 28’inci dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında adaylığını açıkladı. Arslan, birlik ve beraberlik mesajı vererek yapılacak seçimin öneminden bahsetti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Avukat Mustafa Arslan, 28’inci dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında adaylığını açıkladı. Arslan, birlik ve beraberlik mesajı vererek yapılacak seçimin öneminden bahsetti.

PARTİ BİNASINDA

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi kapsamında Avukat Mustafa Arslan, aday adaylığını açıkladı. Parti binasında Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç tarafından başvurusu alınan Arslan, “Malumunuz Üzere 28. dönem milletvekili aday adaylığı müracaatımı yapmak üzere yine yeniden sizlerin huzuruna çıkmanın sevinç ve gururunu yaşıyorum. Kıymetli dava arkadaşlarım partimizin seçimlerine tabi ki de her zaman ki gibi coşku ile cenk havaları ile renk katmak isterdik. Fakat yüzyılın en ağır felaketiyle karşı karşıya kaldık. Devlet ve millet olarak bu derin felaketin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.” dedi.
YENİ YÜZYILA HAZIRLADI
Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “İnşallah hep birlikte güçlü devletimiz ile liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde milli birlik seferberlik ruhuyla bölgeyi yeniden ayağa kaldıracağız. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden şehitlerimize rabbimden rahmet, yakınlarına sabır ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarı 20 yılda sayısız hizmetler yaparak Türkiye’yi en iyi şekilde yeni yüzyıla hazırlamıştır.”

HAYIRLI OLSUN

“Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceği ve beka meselesidir. Şuanda karşımızda 6 benzemez her şeye rağmen bir araya gelerek karşımızda durma cesareti gösteriyorlarsa aynı davaya aynı lidere gönül veren aynı milli manevi değerlere inanan bizlerin bir arada olmamamız ve birbirimizi her zamankinden daha sıkı kucaklamamamız için hiçbir sebebimiz yoktur. Ben bu davanın içinde yetişmiş bir kardeşiniz olarak özellikle şunu istirham ediyorum. Hepimizin nefsi değil de hasbi duygularla birbirimize gönlümüzü açmanın tam zamanıdır. Bu seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın sloganımız olarak söylediği şekilde diyorum “Yarın Değil Hemen Şimdi. ”Bu düşünce ve teminiler ile sözlerime son verirken 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin şehrimize, vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x