Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Aşkınan Koşan Yorulmaz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

  1. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için çağrı da bulunarak, “Neşet Ertaş’ın dediği gibi; ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ Gelin aşkınan koşalım’ dedi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

  1. Dönem Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda %49.5 gibi yüksek bir oy oranı elde etmesi ve milletimizin meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakına vermesi Türkiye’nin istikrarı ve güvenliği için doğru adresi bir kere daha teyit etmiştir. Ancak, Kırıkkale’de aldığımız sonuçlar, üzülerek söylemek gerekirse, bizleri tatmin etmemiştir.

Cumhurbaşkanımız, Kırıkkale’de %59.66 gibi bir oy oranı elde etmiştir. Ancak, milletvekili seçimlerinde %35.65 oy oranına sahip olmamız, Kırıkkale’nin bu başarıdaki katkısının yeterli olmadığını göstermektedir. Bu durum, Kırıkkale’nin potansiyelinin tam olarak kullanılmadığının bir işareti olarak karşımıza çıkmaktadır.

Siyaset bir iddia işidir ve bizim görevimiz, Kırıkkale’nin potansiyelini en iyi şekilde sonuçlara yansıtmaktır. İkinci turda, Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin geleceği için, her ne sebeple olursa olsun partimize küsmüş, kırılmış, uzaklaşmış ama gönlü bizimle olan daha önce partimizde görev yapmış, oy vermiş tüm hemşehrilerime Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için çağrı yapıyorum.

Neşet Ertaş’ın dediği gibi; “Aşkınan koşan yorulmaz.”

Gelin aşkınan koşalım.

Gelin bu ülkenin kaderini terör örgütleriyle masa kuranların eline terk etmeyelim.

Gelin 28 Mayıs günü daha güçlü bir Türkiye için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapalım” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu