Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Şimdi Oturma Zamanı Değil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde partilerine rekor oyla destek olan Kırıkkale halkına teşekkür etti.

HABER: TAHİR ERDEM

CHP’li İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonucunda açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Bozdağ açıklamasında Kırıkkale halkına teşekkür ederek, “Kırıkkale özelinde bu sonucu almamızı sağlayan ilçe başkanlarıma, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Kırıkkale ye, sandık başında görev yapan tüm dostlarımıza, her okulda görev yapan avukat meslektaşlarıma teşekkür ederim. Yine birlikte yol yürüdüğümüz il başkanlarımız Tolga Ersan, Veysel Kutluca, İsmail Oğuz Karakuş, Yavuz Kuzucu ve Murat Korkmaz da teşekkür ederim. Milletvekili olarak seçilen Sayın Ahmet Önal ı tebrik ediyorum. Yine bu süreçteki çalışmalarından ötürü Sayın Ömer Eldemir ve Sayın Ümit Duman da teşekkür ederim. Şimdi oturma zamanı değil, yeniden ayağa kalkacak ve inandığımız değerler uğruna demokratik mücadelemizi vereceğiz. Millet ittifakı olarak henüz son sözü söylemedik” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu