Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

ASKON’dan Vali Haktankaçmaz’a ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Valisini ziyaret etti.

 

KIRIKKALE İÇİN EL ELE

Kırıkkale ASKON Başkanı Timuçin Bağbaşı ve beraberinde gelen Yönetim Kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette teşkilatın yapısı ticari ve siyasi vizyonu şehrin ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlar için yapılması gerekenler konuşuldu. Vali Haktankaçmaz STK’ların ülke bürokrasisinde önemli bir yerinin olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda STK’lara önemli görevler düştüğünü her fırsatta deklare ettiğini, Kırıkkale için el ele vererek hep birlikte çok başarılı işlere imzalar atılacağını bildirdi.

 

SİLAH OSB’NİN TANITIMI

Ayrıca ASKON Başkanı Timuçin Bağbaşı Kırıkkale Silah OSB ile ilgili olarak Genel Merkez Teşkilat toplantıları sırasında bu konuda görüşmelerin yapıldığını söyledi. Başkan Bağbaşı ASKON’un gerek ulusal gerek uluslararası teşkilatları olarak Kırıkkale OSB bölgesinin tanıtımını yapacaklarını bu konunun şehrin istihdam ve gelişimi için mihenk taşı niteliğinde olduğunu ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x