Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

ASM ve Ahriman Harfilattan birlik ve beraberlik yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ASM ve Ahriman Harfilattan birlik ve beraberlik yemeği

Harfiyat sektörünün önde gelen firmalarından ASM Harfiyat ve Ahriman Harfiyat birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

 

ÖNDE GELEN FİRMALAR

Yıllardır harfiyat sektörünün öncü firmalarından olan ASM Harfiyat ve Ahriman Harfiyat düzenledikleri yemekte birlik ve beraberlik mesajları verdiler. ASM Harfiyat’ın bahçesinde gerçekleştirilen birlik ve beraberlik yemeğine Işıklar Beton Sahibi Muharrem Zengin, Elif Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, firma sahipleri, yöneticiler ve çok sayıda çalışan katıldı.

 

 

TEMİZ VE KALİTELİ İŞ

Birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan ASM Hafriyat İşletme Sahibi Asim Bedir, 2018 yılında Ahriman Hafriyat İşletme Sahibi Serdar Ağırman ile güçlerini birleştirerek hafriyat sektöründe daha güçlü ve güvenilir ekipleriyle kaliteli ve temiz iş yapacaklarını bildirdi. Hafriyat üzerine Kırıkkale’de farklı bir anlayış benimsediklerini ve güvenilir ekip çalışması ile temiz iş bitirimi yaptıklarını belirten Bedir, güvenilir ekip çalışması ile farkındalık yaratmaya çalıştıklarını, temiz iş bitirimi için garanti verdiklerini söyledi.

 

ARDİYE AÇMA GİRİŞİMİ

Bu sektöre ağabeyi Yasin Bedir ile girdiklerini anlatan Asım Bedir, “Bizimle çalışan firmaların işlerinin bittiğinde yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, bizi yeterince mutlu ediyor. İşimizdeki doğruluk ve verdiğimiz güvenin bunu sağladığını göğsümüzü gererek söyleyebiliriz. Aynı değerlere sahip çıkarak, kararlılıkla devam edeceğiz. Müşterilerimizin verdikleri güven için sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu. ASM Harfiyatın kurulduğu ilk yıllardan bu yana ardiye açma hedefleri olduğunu hatırlatan Bedir, “Ardiye hedefimize ulaşmak üzereyiz. Yavaş yavaş alt yapısını oluşturuyoruz. İnşallah kısa bir zaman içinde hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

 

“NELER YAPIYORUZ”

Yaptıkları işlerle ilgili bilgi veren Yasin Bedir ise, “Kardeşim ile birlikte en iyi olmak için mücadele veriyoruz. Bu yolda tavizlere ödün vermeyeceğiz. Kırıkkale’de bu işi yapan çok az firma var. Ve biz kısa sürede farkımızı ortaya koyduk. Yaptığımız hafriyat işinin haricinde kum satışı da yapıyoruz. 0,3 mil kum, moloz, parke, beton, nakliyat, taahhüt, dolgu, çevre düzenleme ve kanal kazı işleri yapmaktayız. Kırıkkale’de böyle bir sektörde olmaktan gurur duyuyoruz. Temiz işçilik isteyen müşterilerimizi misafir etmekten onur duyarız” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x