KırıkkaleManşetSiyaset

Ayaklarını denk alsınlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkede gerilen ortam sosyal medyada büyük tartışmalara neden oluyor. CHP İl Başkanı Ziya Kavlak ve MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’in paylaşımları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

“Sonuç parçalanmadır”
Kavlak sosyal paylaşım sitesindeki hesabından takipçilerine şu mesajları verdi; “Sorunlarını çözmüş, sağlıklı ve zengin bir ulusdevlet yapısında, kimlik siyasetleri, ulus-devlet çatısı altında problem olmadan rahat çözülebilir.. Hiçbir devlet, kimlik siyasetini ulus devletinin üzerine çıkarmaz.. Ama Türkiye gibi ülkelerde kimlik siyasetini-anlayışını ulus-devletin üzerine çıkarıp çözüm ararsan, sonuç parçalanmadır.

“…Yaprağın bile kımıldamadığı olgusudur”
Bir nesnel fotoğraf da IŞİD’in Türkmenleri silip süpürürken, ülkemizde neredeyse yaprağın kımıldamadığı olgusudur… Şimdi ise kan gövdeyi götürüyor… Türk, Türkmen vb. her neyse, çek kuyruğunu gitsin sahnesi egemen bölgeye…”

“Varsa cüret etmek isteyen…”
MHP’li Göçer ise, “Bizim Ülkümüz tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek dil ülküsüdür. Varsa cüret etmek isteyen bundan sonra ayaklarını denk alsınlar”dedi.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu