Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AYIP EDİYORSUN REKTÖR!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Arka arkaya haberlerimizin ardından Demokrasi Nöbetine lütfen katılan Rektör, Kampüs alanlarına Bayrak asılmamasına tepkilerimizden sonra, bu kez de 6 boş minibüslerle göstermelik konvoy yaptı.
PERSONEL NEREDE?
AYIP EDİYORSUN REKTÖR! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri30.000 nüfuslu Üniversitenin temsilcisi Rektör Ekrem Yıldız, hata üstüne hata yapıyor. Arka arkaya “Rektör Nerede” haberlerimizin ardından “lütfen” Demokrasi Nöbetine katılan ancak Üniversite Binalarına Bayrak asmayarak tepkileri artıran Rektör, bu sefer de göstermelik konvoyla vatandaşları kızdırdı. Kırıkkale Üniversitesine ait 6 minibüsle konvoy yapılması talimatı veren Rektör, minibüslerin içerisinin boş olmasından dolayı tepki çekti. Üniversite personelini Demokrasi Nöbetlerine getiremeyen ve kendi organize ettiği konvoya bile katılmalarını sağlayamayan rektör vatandaşlar tarafından tepki almaya devam ediyor. İçi boş olan ve Kırıkkale Üniversitesine ait olan minibüslerin içerisinin boş olduğunu gizlemek için perdelerinin kapalı olması ise tepkilerin artmasına sebebiyet verdi.
VATANDAŞLA DALGA GEÇMEYİN
Minibüslerin boş  olduğunu gören ve perdeleri çekilerek gizlenmeye çalışıldığını fark eden vatandaşlar; “Bizi ahmak yerine mi koyuyor? Bu üniversitenin hiç personeli yok mu? Devletin malı ile darbeye karşı olduğunu mu sanıyor? Personellerin arabaları yok mu? Göstermelik Darbeye karşı olunur mu? Gibi tepkilerini dile getirdiler.
GÖNÜLDEN YAPIN!
Gazetemizde çıkan haberlerin ardından, bir biri ardına hatalar yapmaya başladı. Devletin tüm kurumlarında Türk Bayrağı asılmasına rağmen Üniversite binalarında bayrak asılmaması haberleri üzerine konvoy yapmaya karar veren ancak kendi arabası ile bile katılmaya tenezzül etmeyen Rektör bu zorlu süreçte sınıfta kaldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x