GündemKırıkkaleManşetSpor

Azatlı deplasmanından 3 puan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı gurupta haftaya lider olarak giren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, deplasmanda Azatlıspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşma, 1-0 sona erdi.

 

FERDİ İLE GOLE YAKLAŞTIK

Geçtiğimiz hafta Kırşehirspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturan Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, deplesmanda Azatlıspor ile karşı karşıya geldi. Maç başlamadan önce her iki takımda tribünlere giderek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren gol aramaya başladı.  Kanatları iyi değerlendirmeye çalışan temsilcimiz sağ kanattan Murat Şahin’in ceza sahasına gönderdiği pozisyonda Ferdi’nin şutunu kalece kurtardı.

 

İLK YARI 0-0

İlk yarının sonlarına doğru ataklarını iyice hızlandıran temsilcimiz Kaptan Uğur ve Ferdi ile öne geçmek için gol aradı. Baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz Ferdi ile ikinci kez gole yaklaştı fakat rakip kalece ikinci kez Ferdi’ye gol şansı vermedi. Kapanık bir yapı ile oynayan rakip takım kontra ataklar ile gol aramaya çalıştı. Rakip takıma fırsat vermeyen temsilcimiz ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 berabere bitti.

 

BAHRİ ATTI

Mehmet Kahveci ile Bahri’nin değişikliği ile ikinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan temsilcimiz, ikinci yarının ilk tehlikeli pozisyonunu Bahri ile gerçekleştirdi.  Sol kanattan ceza sahasına giren Bahri, düzgün ve sert vuruşu ile topu filelere gönderdi. Bahri’nin attığı bu gol ile temsilcimiz 1-0 öne geçti. İlk golden sonra ikinci golü arayan temsilcimiz Uğur’un sağ kanattan açtığı ortada Cansın ceza sahası içinde kafa vurdu fakat top az farkla auta çıktı.

 

FERDİ KAÇIRDI

Temsilcimiz ikinci oyuncu değişikliğini Cansın ile Mehmet Ayar ile yaptı. İkinci golü arayan temsilcimiz kanatlardan iyice ataklarını güçlendirdi. Sol kanattan Bahri’nin ortasında kaleci ile baş başa kalan Ferdi’nin vuruşunda kaleci üçüncü kez ferdiye gol izni vermedi. İkinci golü arayan temsilcimiz Ferdi ile arka arkaya pozisyonlara girdi fakat Ferdi yakaladığı fırsatları gol ile değerlendiremedi.

 

KAÇIRDIK

Karşılaşmanın son dakikalarında Uğur ile net bir posizyona giren temsilcimiz, Uğur’un uzak direğe gönderdiği top, az farkla auta çıktı. Orta alanda baskılı oynayan temsilcimiz, defans arkasına attığı toplar ile ikinci golü aradı ancak, ekibimiz yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 1-0 sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu