Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Bağdat köprüsü ulaşıma açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun bir süredir genişletme alt ve üst geçit çalışmalarının yapıldığı Bağdat Köprüsü yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde trafiğe yeniden açıldı. Alanda incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, alt geçit çalışmalarının da biran evvel bitirilmesini beklediklerini söyledi.

ALT GEÇİTLER HENÜZ AÇILMADI

Yaklaşık 45 vilayetin geçiş noktasında bulunan Kırıkkale’de, özellikle bayramlarda büyük trafik akışının yaşandığı, geçtiğimiz bayramlarda kilometrelerce araç kuyruklarının oluşmasına neden olan Bağdat Köprüsü çalışmaları kısmi olarak tamamlanarak trafiğe açıldı. Köprünün üst geçit bölümü çift yönlü trafiğe açılırken, geçici yolun önünü kapatması nedeniyle alt geçitler henüz trafiğe açılamadı. Bahşılı ilçesi yönünden Kırıkkale şehir merkezine girmek isteyen araçlar bir süre daha arpalık çukuru mevkiini kullanmaya devam edecek.

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ AÇILDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer beraberinde İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile birlikte Kırıkkale-Konya/Kulu Karayolu çalışmaları kapsamında, Bağdat Köprüsü kesiminde incelemelerde bulundu. Vali Sezer, “Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi oluşacak trafik nedeniyle, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Bağdat Köprüsü kesiminde çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanarak yol çift yönlü olarak trafiğe açıldı” diye konuştu. Vali Sezer alt geçit çalışmalarının da kısa zamanda tamamlanmasını beklediklerini vurguladı. Köprünün hizmete girmesiyle birlikte bölgede daha önce olduğu gibi trafik sıkışıklığının yaşanmaması bekleniyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x