Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Bahşılı’da çocuklar için yeni parklar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, yeni yapılan çocuk parklarının inşaatlarını yerinde inceledi. Başkan Uyar, yaptığı açıklamada, ilçede eksik olan çocuk parklarının sayısını artırmaya yönelik çalışma başlattıklarını söyledi.

GÜVEN İÇERİSİNDE OYNAYACAKLAR

Çocuk parklarındaki çalışmaları yerinde incelediklerini ve yetkililerden bilgi aldıklarını belirten Uyar, Bayram hazırlıkları dolayısıyla ilçe genelimizde çevre temizliği ve ara sokaklardaki altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımız içinde çocuk parkları yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda inşaatları bitecek. Çocuklarımız rahat rahat oynayabilecek. Personelimiz gece gündüz çalışıyor. Halkımızın taleplerini belediyemizin imkanları doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız insan odaklı olduğu hizmet kervanımızı devam ettiriyoruz. Halkımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Çocukların oyun gurubunun kurulumunu izlemesi bize teşekkür etmeleri, doğru yolda olduğumuzun göstergesidir”diye konuştu. Başkan Uyar, incelemelerinin ardından çocuklarla bir süre sohbet etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x