Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Bayram’da Yaşam Acil’i görevde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir çok kuruluşta nöbetçi personeller görev yapacak. Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi’nde de Acil Servis’te nöbetçi personelin 24 saat görevde olacağı bildirildi.

 

EKİP GÖREVDE OLACAK

Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıklar başladı. Kamu kurum ve kuruluşları bayramla ilgili hazırlık ve tedbirlerini alıyor. Yaşam Hastanesi’de bayramla ilgili tedbirlerini aldı ve bununla ilgili bilgi verildi. Kurban Bayramı dolayısıyla tüm kurumlarda olduğu gibi Yaşam Hastanesi’nde de nöbetçi personel görevlendirileceği belirtildi. Bayram süresince acil durumlarda Kırıkkalelilerin Yaşam Hastanesi’ne rahatlıkla ulaşabilecekleri vurgulandı.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Hastaneden yapılan açıklamada, “Yaşam Hastanesi’nin Acil Servis Bölümü Kurban Bayramı dolayısıyla 24 saat açık kalacak şekilde planlama yapılmıştır. Her gün bir hekim ve görevli personeller nöbetleşe olarak görev yapacaklardır. Kırıkkale halkının Kurban Bayramı boyunca sağlık sorunu yaşamaması için Acil Servis Bölümü ve personelimiz görevlerini sürdüreceklerdir. Tüm Kırıkkalelilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyoruz” denildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x