Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Bahşili’da engellilere yönelik bilgisayar kursu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Bahşili Halk Eğitim Merkezi ve İş kur işbirliği ile engellilere yönelik bilgisayar kursu açıldı. Toplam 160 saat olacak ve hafta içi beş gün yapılacak kurs, Bilgisayar Öğretmeni Tuğba Önal tarafından verilecek.

 

VATANDAŞ İSTEKLİ VE ARZULU

Bahşili Halk Eğitim Merkezi ve İş kur işbirliği ile engellilere yönelik bilgisayar kursu açıldı. Toplam 160 saat olacak ve hafta içi beş gün yapılacak kurs, Bilgisayar Öğretmeni Tuğba Önal tarafından verilecek. Kurs açılış töreninde bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan devletimizin engellilere yönelik bu faaliyetlere aracılık etmekten çok mutlu olduklarını ilçe de engelli olarak adlandırılan vatandaşlara bu hizmeti sunmaktan son derece kendilerini ve kurum olarak ayrı bir heyecan yaşadıklarını belirterek özellikle İş Kur’un vatandaşlara duyarlılığına ayrıca teşekkür etti. İlk defa bilgisayarla tanışma zevkini yaşayan kursiyerler ilk dersteki ilgi ve arzuları ise gözden kaçmadı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu