Manşet

Bakan Yardımcısı Can; Şehidimizin emanetleri başımızın üstündedir

Bursa'da cezaevine infaz koruma memurlarını taşıyan servise yapılan hain saldırı sonucu şehit edilen Cengiz Yiğit (36) için anma töreni düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bursa’da cezaevine infaz koruma memurlarını taşıyan servise yapılan hain saldırı sonucu şehit edilen Cengiz Yiğit (36) için anma töreni düzenlendi.

Bursa Adalet Sarayı’nda organize edilen anma törenine katılan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, yapmış olduğu konuşmada ”Cengiz Yiğit başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, şehidimizin emanetleri başımızın üstündedir” dedi.

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can konuşmasında, “Bu acı bizim acımız, milletimizin acısı, aynı şekilde acıdan muzdarip olanlara sahip çıkmakta bir vefadır, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir görevidir. Cengiz Yiğit kardeşimizin, şehidimizin emanetleri başımızın üstündedir ve başımız üzerinde olmaya devam edecektir. Bu manada bugünlerin önemi, sadece acıları paylaşmak, emanetlere sahip çıkmakla da değil, aynı zamanda bu terör belasını telin etmek, lanetlemek ve terörün kökünü kazımakla olacaktır. Sadece kuru kuruya telin, kınama, lanetlemek de bir şey değil. Aziz Türk milletinin birlik ve beraberliği, devletle makes bulduğunda en büyük cezayı teröre kesmek, böyle olur. Terör, acıdan besleniyor maalesef. Terör, acıdan beslenirken millet de acıyla kavrulur ve acıyla millet olur. Neşemizle neşeleniyorsak, kederimizle de hep beraber üzüyoruz. O manada başta Cengiz Yiğit kardeşimiz olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun.” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x