Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Balışeyh’te En Düşük Ücret 14 Bin 700 TL’ye Yükseltildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan, Balışeyh Belediyesi’ndeki işçilerin toplu sözleşmelerin imzalandığını duyurdu.

HABER: YELİZ ERDEM 

Balışeyh Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutabakatla sonuçlanarak imzalandı. Toplu iş sözleşmesi, HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ile Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu arasında yapıldı. İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle üyelerin ücretleri en düşük 14 bin 700 TL’ye yükseltildi. Sözleşmenin üyelere hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Doğan, “Karşılıklı hoşgörü içerisinde yürüttüğümüz sözleşme görüşmelerimizi, üyelerimizin lehine sonuçlandırdık. Kırıkkale/ Balışeyh Belediye Başkanlığı için hizmet eden üyelerimizin alın terlerinin kutsallığını bilen Başkanımıza; üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu