Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Baloğlu 6. Oldu

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu 81 il başkanından 75'ini geride bırakarak 6. oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Medya isimli haber sitesi tarafından yapılan ‘En başarılı MHP’li il yönetimi’ anketinde, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu 81 il başkanından 75’ini geride bırakarak 6. oldu.

 

 

Milliyetçi Medya Haber Sitesi tarafından bir süre önce başlatılan ‘En başarılı MHP’li il yönetimi’ anketi sona erdi. Türkiye genelinde 81 il başkanının isminin yazılı olduğu ankette MHP Kırıkkale İl Başkanı  Erdal Baloğlu ve yönetimi, 75 il başkanı ve yönetimini geride bırakarak en başarılı teşkilat olarak 6. sırada yer aldı. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ankette Erdal Baloğlu başkanlığında ki teşkilat 1.428 oy aldı. Baloğlu’nu 3 büyükşehir il başkanı (Kayseri-Hatay ve Ordu) ile Erzincan ve Batman il başkanları geçebildi. Ankette birinciliği ise Kayseri İl Başkanı Serkan Tok aldı. Baloğlu’nu sıralamada; Malatya, Antalya, Mersin, Yozgat ve Sivas il başkanları takip etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gözde il başkanları arasında yer aldığı bilinen Baloğlu’nun, önümüzde ki günlerde başlayacak kongre sürecinde il başkanı olarak görevine devam etmesi bekleniyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x