Siyaset

Baran hem partisinden istifa etti hem de adaylıktan çekildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı için bir süre önce görevinden istifa ederek aday adaylığını duyuran İYİ Parti eski Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, hem aday adaylığından çekildiğini, hem de İYİ Partiden istifa ettiğini duyurdu.

HABER: TAHİR ERDEM

Merkez İlçeye yönetimin belirlediği başkan adayının haricinde birisinin atanmasına tepki amacıyla hem aday adaylığından çekilen, hemde partiden istifa ettiğini açıklayan Baran “Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı geri çekiyorum. Yaklaşık 3 yıldır görev yaparak, ortalama 500 üye yapıp partimizi yükseltmek için mücadele ettik. En son merkez ilçe başkanlığından istifa ederek aday adaylığımı başlattım. Tabi ki yerime 33 yönetim içinden bir arkadaşımızı yönetim kurulu, Merkez ilçe başkanı olarak Sayın Hüseyin Ceylan beyi seçtiler. Ne gariptir ki bizim emeklerimiz unutularak Yönetim kurulu kararını yok sayarak genel merkez başka birini merkez ilçeye atama yaparak arkadaşlarımızı rencide etmiştir. Bu sebeple ekipçi bir ruh taşımam hasabiyle Aday adaylığımı geri çekerek İyi Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygı ile sunarım. Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen tüm sevenlerime ve sevdiklerime teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu