KırıkkaleManşetSiyaset

“Barış ve huzur havası istiyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Kurban Bayramı’nın hareket getirdiği siyasi partilerden biri oldu. Partililer ve vatandaşlar il başkanlığı binasında bayramlaştı.

“Savaşlar bitsin”

CHP’liler Kurban Bayramı bayramlaşma töreni için il başkanlığı binasında bir araya geldi. İl Başkanı Ziya Kavlak ve yönetim kurulu üyeleri parti binasına gelen vatandaşlarla tek tek bayramlaştılar. Partililerle yapılan bayramlaşma töreninin ardından partiler arası bayram ziyaretleri yapıldı. İl Başkanı Ziya Kavlak Tüm Türkiye ve Kırıkkale’nin bayramını kutlayarak, “Tüm Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin bayramını kutluyoruz. Kurban Bayramı inşallah hayırlara vesile olur. Türkiye’de barış ve huzurun egemen olduğu bir havanın gelmesini istiyoruz. Savaşların bittiği, Türkiye’nin tüm komşularıyla barış içerisinde olduğu günleri istiyoruz” dedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu