Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Başkan Akdoğan Fiyzoterapistlerin Gününü Kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan Yüksek İhtisas Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Dünya Fizyoterapistler Günü kapsamında gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Akdoğan, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları ile bir araya gelerek Dünya Fizyoterapistler Günlerini kutladı.

Başkan Akdoğan konuşmasında; “Sağlık sistemimiz kaliteli hizmet vermek adına bir çok branşta fedakarca gayret göstermektedir. Sağlık camiamız sağlık hizmetinde branş ve unvan farketmeksizin her bir çalışanı ile birlikte hizmet vermektedir. Her meslektaşımızın önemi büyüktür ve vazgeçilmezdir.

Bugün de burada kıymetli Fizik tedavi ve Rehabilitasyon branşında görev yapan mesai arkadaşlarımız için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü en kalbi duygularımızla kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar temenni ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu