Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Başkan Baran ”Güneş Bize Doğacak”

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran sandık görevlilerinin çoğunun tamamlandığını söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran sandık görevlilerinin çoğunun tamamlandığını söyledi.


BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ

Mahalle Delege Seçiminde, her şeyin sorunsuz yürütülmesi için canla başla çalışan İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Baran ve yönetimine emekleri için teşekkür etti.  Baran, “Sandıktan çıkan sonuçlara inanamayacaklar. Yeni bir sayfa açıyoruz. Bunlara hazırlıklı olmalıyız. Hizmette aksama olmamalı. Sahaya en uç noktalara kadar yayılalım. İktidara namzet bir partiyiz ve hazırlıklı olmalıyız. Zaten hızlı bir şekilde değişik ilçelerde toplantılara katılıyoruz. Nihayetinde bir büyük başarıya hep birlikte imza atacağız. Güzel günlere doğru umutlarla yürüyelim. Güneş bize doğacak” şeklinde konuştu.

AKŞENER’İ DE BAŞBAKANLIK KOLTUĞUNA HEP BİRLİKTE OTURTACAĞIZ

Toplantı da konuşma yapan Baran; “ Malumunuz önümüzde çok önemli ve kritik bir seçim var. İYİ Parti Kırıkkale İlçe Teşkilatı olarak bu seçime tam kadro olarak hazırlanmaktayız. Mahalle teşkilatlarımızın tamamlanması, eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmalarımıza hız verdik. Bir yandan sandık görevlilerimizi oluşturulması, bunun yanında da saha çalışmalarımız bundan sonraki süreçte artarak devam edecek. Bildiğiniz gibi il, ilçe kongremizi yaptık, ilçe yönetimi olarak göreve başladık.  Birlik ve beraberlik halinde, bir bütün olarak, İYİ Parti ailesi olarak halkımıza 2023 seçimlerinin umudu olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Partimizi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de başbakanlık koltuğuna hep birlikte oturtacağız”.

TEŞKİLAT ATAMALARINA DEVAM EDİYORUZ

“Sizlere diyeceğim odur ki, bu parti tamamen bir emek partisidir. Sürekli halkın içinde olmanız gerekiyor.   İlçe yönetimi olarak bizler de sizin çalışmalarınıza destek vereceğiz. Birlikte çalışırsak başarılı oluruz. Aynı konuda herkes kendi başına bir şeyler yaptığında başarıdan söz edilemez. İlçe çalışırken, mahalle teşkilatları da çalışma yaptığında bir anlam taşır. Dolayısıyla tüm mahalle teşkilatları ilçe yönetimiyle koordineli bir çalışma programı yürütmeli. Bizler teşkilat çalışmalarınızı olağan hızla bitirmeye çalışıyoruz. Bir yandan önümüzdeki seçimleri için saha çalışmalarına yoğun bir şekilde çalışırken bir yandan da teşkilat atamalarına devam ediyoruz. İlçede genç bir ekiple çalışıyoruz gençlerin bu işe ne kadar sahip çıktığını biliyoruz.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x