Delice

Başkan Çağlar Tunceli’de Seri Ziyaretlerde Bulundu

Kırıkkale Delice Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar ve Encümen Yunus Kılıçkaya, Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral  Sayın Nuh Köroğlu'nu iadeyi ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Delice Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar ve Encümen Yunus Kılıçkaya, Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral  Sayın Nuh Köroğlu’nu iadeyi ziyaret etti.

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral  Sayın Nuh Köroğlu’nu ve önceki dönem Kırıkkale Valisi olan Tunceli Valisi Bületn Tekbıyıkoğlunu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette karşılıklı diyaloglar güçlendi. Ziyaretin ardından Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral  Sayın Nuh Köroğlu, Başkan Çağlar’ı ve Encümen Üyesi Kılıçkaya’ı Tunceli’nin tarihi ve sosyal alanlarını gezdirdi.

Ziyaret ve geziden memnun kalan Başkan Çağlar,  “Komutanımız geçtiğimiz günlerde belediye başkanı seçilmemden dolayı bana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bende iadeyi ziarette bulundum. Tunceli güzel bir şehrimiz. Herkesin Tunceli’ye giderek tarihi ve turistlik alanlarını gezmelerini tavsiye ederim. Komutanıma ve kıymetli mesai arkadaşlarına İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.

2024/06/7706309991717351815.jpg
Bir 4 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x