Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan Saygılı, Açılışı Yapılan Esnafları Ziyaret Etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, normalleşme sürecinde açılan Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan ve açılışı yapılan Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri ziyaret etti. Ekipleri açılışı yapılan işletmelerde dezenfekte çalışması yaptı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapılan çalışmaları ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler diledi.

İNŞALLAH ZORLU SÜRECİ ATLATACAĞIZ Kırıkkale’de faaliyet gösteren Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri Belediye ekipleri tarafından Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathanelere dezenfekte çalışması yapıldı. Yapılan çalışmaları yerinde kontrol eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, pandemi sürecinde işyeri kapalı olan esnafa çeşitli şekillerde destek olmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Saygılı, “Kapalı olan Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri açıldı. Onlar işyerlerinin açıldığı ilk gün hijyenik ortamda kişisel bakımlarının gerçekleştirilmesi için aynı zamanda bu işyerlerimizi dezenfekte etmeye başladık. ilerleyen Periyotta düzenli olarak esnafımızın işyerlerini dezenfekte edeceğiz. Tedbirlere sıkı sıkıya bağlı olur isek inşallah zorlu süreci atlatacağız” dedi.

ESNAFTAN TEŞEKKÜRLER

Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathane işletmesi esnaflarımızda bu zorlu süreçten en çok etkilenen kesim kendileri olduklarını, özellikle Ramazan ayı için beklentilerinin yüksek olduğunu ancak bu dönemi kapalı olarak geçirdiklerini belirterek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı işyerlerini açtıkları ilk gün yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. Bu süreçte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bağlı oldukları odalar ile irtibatlı olduklarını, desteklerini bu vesile ile hissettiklerini dile getirdiler.

Başkan Saygılı, Açılışı Yapılan Esnafları Ziyaret Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Başkan Saygılı, Açılışı Yapılan Esnafları Ziyaret Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x