Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Başkan Saygılı: “Şehrin İki Yakası Birleşiyor”

Millet Caddesinin trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak olan Bahçelievler Kavşağı hizmete açılıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet Caddesinin trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak olan Bahçelievler Kavşağı hizmete açılıyor.


Kırıkkale’de Millet Caddesinin trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak olan Bahçelievler Kavşağı hizmete açılıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin iki yakasının da birleşeceğini ifade etti.

Üst geçit çalışmaları hakkında bilgiler veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Tren yolundan dolayı ayrı kalan mahallelerimizin birleşmesi hedefimizdi. Böylece 1. köprümüzün açılmasıyla hedefimize ulaşmış olacağız. Rektörlük kavşağımıza yapılan köprümüzün tamamlanmasıyla da şehrimizin iki tarafı birleşecek ve tren yolu altta kalacak. Vatandaşlarımız artık şehrin bir yakasından diğer yakasına geçerken tren yolu yada trafik lambası beklemek zorunda kalmayacak. Bu köprülerle birlikte Millet Bulvarı üzerinde yaşanan trafik yoğunluğu da azalmış olacak. Üst geçişimizin Kırıkkale’mize hayırlı olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x