Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Başkan Saygılı vatandaşları dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkan Saygılı vatandaşları dinledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlattığı Halk Günü’nün 177’ncisi düzenlendi. Düzenlenen Halk Günü etkinliğinde Başkan Saygılı vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

TEK TEK İLGİLENDİ

Başkanlık makamında 177’ncisi gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar aracısız bir şekilde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile görüşme imkanı buldu. Sorunlarını dile getiren vatandaşlar böyle bir imkanı kendilerine tanımalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlere talimatlar verdi. Başkan Saygılı, halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür ederek “Göreve geldiğimiz günden beri Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızı dinleyerek sorunlarına çözüm buluyoruz. Kırıkkaleli hemşehrilerimizle doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek için her hafta Perşembe günleri bir araya geliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x