Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Başkan Saygılı’dan Memur-Sen’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süre önce kendi binasına taşınan Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanlığına ziyarette bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yeni mekanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

YENİ MEKANDA ZİYARET

Memur-Sen ve bağlı tüm sendika şubeleri Yenidoğan mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi no:15’te bulunan Zabıta Müdürlüğü binası 4.katına taşındı. Yeni mekanda çalışmalarına başlayan Memur-Sen İl Başkanlığı ve bağlı sendika şubelerini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Saygılı “Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’ı yeni mekanlarında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık. Yeni mekanlarının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN SAYGILI’YA TEŞEKKÜR

Sıcak ve samimi geçen ziyarette konuşan Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan “Yeni hizmet binasının tahsisinde büyük yardımları dokunan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı yeni hizmet binamızda ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Bu zamana kadar birlikte çalışmaktan mutluluk ve onur duyduğumuz, Sayın Belediye Başkanımıza Konfederasyonum, İl Başkanlığım, Sendikam, Yönetim Kurullarım ve bize gönül veren tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim. Davetimizi kırmayarak yeni hizmet Binamızda bizleri ziyaret etmelerinden ve bu binanın tahsisinde göstermiş olduğu desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bugüne kadar halka hizmet anlayışıyla birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz sayın belediye başkanımızla aynı hizmet aşkı ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x