Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Başkan Saygılı,Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı tüm yurtta olduğu gibi Pazartesi günü Kırıkkale’de de başlıyor. Kırıkkale genelinde 53 bin öğrenci için ders zili çalıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Başkan Saygılı,Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı tüm yurtta olduğu gibi Pazartesi günü Kırıkkale’de de başlıyor. Kırıkkale genelinde 53 bin öğrenci için ders zili çalıyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak “Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun olmasını diliyorum. ” dedi.

Başkan Saygılı, “ Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir.” dedi.

Kırıkkale Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirten Başkan Saygılı , eğitime olan desteğin bundan sonrada devam edeceğini belirterek “2019-2020Eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x