Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Başkan Varlı,Bakan Işıkhan’a iş dünyasının sorunlarını anlattı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan "Türkiye Yüzyılı'nda Çalışma Hayatı Buluşmaları" programında Kırıkkaleli iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantının açılışında konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Varlı iş dünyasının sorunlarını anlattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan “Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları” programında Kırıkkaleli iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantının açılışında konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Varlı iş dünyasının sorunlarını anlattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Kırıkkale Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları programı kapsamında Kırıkkaleli işadamları ile bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı yaptı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik ve iş adamlarının katıldıkları toplantıda iş dünyasının öncelikli sorunlarını anlattı. Firmaların finansmana erişim, nitelikli ara eleman bulma ve iş kanununda bulunan işvereni zor durumda bırakan maddeler yüzünden iş dünyasının büyük sıkıntılar yaşadığını iade eden Varlı, seçimden sonra bu sorunların çözümüne yönelik somut adımlar atılmasını beklediklerini söyledi. Sorunlarla ilgili tespitlerinden dolayı Başkan Varlı’ya teşekkür eden Bakan Işıkhan, bu sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x