Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Ahmet Varlı, Marka İnsanlarda

Ekonomi-Yerel Yönetimler-Turizm-Çevre alanında aylık periyodda yayınlanan “Marka İnsanlar” dergisinin Ekim 2018 sayısına röportaj veren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı Kırıkkale Ekonomisini değerlendirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ekonomi-Yerel Yönetimler-Turizm-Çevre alanında aylık periyodda yayınlanan “Marka İnsanlar” dergisinin Ekim 2018 sayısına röportaj veren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı Kırıkkale Ekonomisini değerlendirdi.

KIRIKKALE SAVUNMA SANAYİNİN MERKEZİ OLACAK

Aylık yayın yapan ve ülke çapında alanında başarıyı yakalamış isimlerle yaptıkları röportajları yayınlayan Marka İnsanlar Dergisinin Ekim ayı konuklarından biri de Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak gibi isimlerin de yer aldığı sayıda Kırıkkale ekonomisi üzerine değerlendirmeler yapan Varlı, Silaha adını veren Cumhuriyet Şehri Kırıkkale’nin Türkiye’nin Savunma Sanayisinin Merkezi olmasını hedeflediklerini vurguladı. Kırıkkale’nin tarihi, ekonomik yapısı, zaman içerisindeki gelişme ve büyüme süreci gibi konularda geniş bilgiler veren Varlı, Ticaret ve Sanayi odasının yapılanması, faaliyetleri ve projeleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ahmet Varlı, Marka İnsanlarda - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

TSO OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞE AÇIĞIZ

Türkiye geneline dağıtımı yapılan dergide verdiği röportajda yatırımcılara da çağrıda bulunan Varlı, çok özel bir coğrafyada bulunan Kırıkkale’nin Ankara’ya yakın konumu, 43 şehrin kavşak noktası olması özelliği ve 3 OSB’si ile yatırıma çok elverişli olduğunu söyledi. Ankara-Sivas hızlı tren hattının da Kırıkkale’den geçtiğini hatırlatan Varlı OSB’ler tam doluluk oranına ulaştığında 10 bin kişilik istihdam rakamına ulaşılacağını ifade etti. Kırıkkale’nin geçmişten gelen bazı sorunların çözümü için son yıllarda büyük çaba sarf ettiğini vurgulayan Varlı, 2000’li yıllarda Türkiye’de başlayan modern şehirleşme faaliyetlerinin gerisinde kalındığını, bu sorunların çözümü için de çok ciddi imar ve kentsel dönüşüm projelerinin ortaya konulması gerektiğini, böyle bir çalışmanın her aşamasında TSO olarak her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti.

http://www.kirikkaletso.org.tr/ktso/outpost.asp?dil=tr&bs=3&haber=507

https://www.haber71.net/varli-grup-calismalarina-hiz-verdi/

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x