Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Baskı beton uygulaması nasıl yapılır?

Baskı beton son derece dayanıklı bir yapı malzemesi olduğu için özellikle de zemin kaplamalarında sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Baskı beton o genellikle otoparklarda spor sahalarında sokaklarda teraslarda iç ve dış alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Baskı beton uygulaması nasıl yapılır?

Baskı beton son derece dayanıklı bir yapı malzemesi olduğu için özellikle de zemin kaplamalarında sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Baskı beton o genellikle otoparklarda spor sahalarında sokaklarda teraslarda iç ve dış alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Baskı beton uygulaması yapılması için öncelikle beton uygulamasının yapılacağı zeminler temizlenmelidir. Baskı beton zemin Baskı beton ve duvar baskı beton olmak üzere ikiye ayrılır. Zemin baskı metodunda temizlenen zemin düzgün değilse dolgu işlemi yapılarak düz bir hale getirilmelidir. Kırılmaya ve çok beni engellemek maksadıyla 8 – 10 santimetre arasında beton döküm işlemleri yapılmalıdır. Ardından beton döküldükten sonra düzeltme işlemleri yapılır. Baskı kalıpları düzeltme işleminin yapıldığı pürüzsüz alana uygulanmalıdır.

Yüzey sertleştirici daha dayanıklı hale getirir

Zemin baskı beton uygulamalarında yüzey sertleştirici de sıklıkla kullanılmaktadır. Bu sayede pürüzsüz ve sert bir alan oluşturulmuş olur. Baskı kalıpları yerleştirildikten sonra zemine basınçlı su tutulur. Basınçlı su tuttum işleminden sonra yüzey parlatıcı ile parlatılır. Ülkemizde Beyoğlu Baskı Beton en profesyonel bir biçimde Baskı Beton tekniklerini uygulayan öncü bir kuruluştur. Kuruluş ürün ve hizmetlerine aynı zamanda uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Zemin baskı betonu çeşitleri oldukça fazladır. Bireyler ya da kuruluşlar binaların renklerine ve tasarımlarına göre kendileri için en uygun olan Baskı Beton seçeneğini tercih edebilmektedir. Baskı betonu uzun yıllar kullanılabilir ve iklim değişikliklerine karşı dayanıklıdır.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x