Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Başsağlığı Dilediler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu ziyaret etti.

BAŞ SAĞLIĞI DİLEKLERİNİ İLETTİ
İl Müdürü Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul Beşiktaş’ta 37 polis ile 7 sivilin şehit olduğu terör saldırısından dolayı baş sağlığı dileklerini iletti. İki ayrı noktada haince yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınadığını belirten Yılmaz, duygularını şöyle dile getirdi: “Saldırı sonucu şehit olan emniyet mensupları ve vatandaşlarımız için başsağlığı, aileleri için sabır ve yaralı vatandaşlarımız için acil şifa diliyorum. Teröristlerin ve yandaşlarının hain emellerine ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen tüm alçakça oyunlara karşın birlik ve beraberlik içinde, yılmadan ve yorulmadan mücadele edileceğiz”

BOMBALI SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUM
“Haince yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınıyorum. Yapılan bu alçakça saldırıda şehit olan emniyet mensuplarımıza ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Milletimizin bu hain terör örgütü ve alçak destekçilerinin planlarını, hesaplarını boşa çıkaracağına hiç şüphemiz yoktur. Bu hain alçaklar döktükleri kanda kendileri boğulacaklardır inşallah” dedi. İl Emniyet Müdürü Çorumlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x