Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Başvurular başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 2008 yılında başlayan Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı başvuruları başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, “Bitkisel ürünlerin üretiminde kullanılan ilaçların satışı Bakanlığımızca yapılan sınavda başarılı olan kişilerce yapılabilmektedir” dedi.

 

24 ŞUBAT’A KADAR

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı başvuruları hakkında yazılı bir açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, “Bilindiği gibi 2008 yılından bu yana bitkisel ürünlerin üretiminde kullanılan ilaçların satışı Bakanlığımızca yapılan sınavda başarılı olan kişilerce yapılabilmektedir. Her yıl yapılan “Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı’nın takvim ve sınav uygulama Tebliği Bakanlığımızca yayımlanmış olup, Buna göre sınav Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi’nce 08 Nisan 2017 Cumartesi günü Saat 10.00’da Ankara’da yapılacaktır. Bitki Koruma Ürünleri Bayi veya Toptancı İzin Belgesi almak için sınava girmek isteyen Ziraat Mühendisi, Eczacı, Kimya Mühendisi, Kimyager, Bitki Sağlığı ile ilgili dersleri alarak mezun olmuş Tekniker veya Ziraat Teknisyenlerinin sınav başvurularını 13.02.2017 – 24.02.2017 (en geç saat:17.00’ye kadar)  tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezinin https://aday.ankara.edu.tr internet adresinden yapabilecekleri sınava girecek adaylara duyurulur” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x