Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Bayram'da Demir Rüzgarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAYRAMDA DEMİR RÜZGÂRI
Bayram'da Demir Rüzgarı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAk Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir Bayramda da boş durmadı.
Bayramın birinci günü Valilikte yapılan törene katılarak yoğun mesaiye başlayan Demir, Valiliğin ardından Ramazan Can ve Abdullah Öztürk’le birlikte Belediyenin programına katıldı. Daha sonra aynı heyetle Ak Parti İl Başkanlığına geçen ve partililerle Bayramlaşan Demir, burada partililere hitaben yaptığı konuşmasında Ramazan Ayında verilen Şehitlere dikkat çekerek “Maalesef terör yine boş durmadı. Mübarek Ramazan ayında Teröre karşı nüfus ortalamasına göre en çok Şehit veren Şehrimiz iki evladını daha Cennet’e uğurladı. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yine dün Peygamber Efendimizin Mescidinin yanı başında kan akıtan mahlûkları lanetliyor, yaşamını yitiren kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Yaradan’dan bu mübarek günde tüm dünyaya barışın ve sükûnetin hâkim olmasını diliyorum. Başta Şehit Aileleri olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Bayramını tebrik ediyor, nice sağlıklı, huzurlu Bayramların tekrarını niyaz ediyorum dedi.
Daha sonra beraberinde ki arkadaşları ile birlikte Bayram Mesaisi yapan esnafları ziyaret eden ve Bayramlarını kutlayan Demir, yolda karşılaştıkları vatandaşlarla sohbet etti. Bayram günü çalışan belediye temizlik işçileri ile selamlaşan ve uzun süre sohbet eden Demir, işçilere iyi dileklerde bulundu.
Bayramın ikinci gününü ailesi ile birlikte geçiren Demir 3. Gün KIR-DER Kırıkkale şubesini ziyaret etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x