Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

BBP Yazıcıoğlu’nu Unuttu, DEVA Unutmadı

Deva partisi İl Başkanlığı tarafından merhum başkan Muhsin Yazıcıoğlu anısına kuran okutup lokma döktürüldü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Deva partisi İl Başkanlığı tarafından merhum başkan Muhsin Yazıcıoğlu anısına kuran okutup lokma döktürüldü.Deva Partisi Seçim çalışmaları boyunca Kırıkkale’de fark yaratmaya devam ediyor.  Seçim çalışmaları sürecinde Genel Başkan Ali Babacan’ın siyasete kazandırdığı mesafeli ve birleştirici duruşu teşkilatlarda da aynı çizgide yansıdığını görüyoruz.

Her kesimden saygı görenduruş

Deva’nın temsil ettiği politikalarıyla, inanç ve doğrularla örtüşmekte. Siyasetin kötü yüzünü değil birleştirici, bütünleştirici tarafını benimseyip politikalarına da yansıtan Deva partisi İl Başkanı Emir Varol İnsana, toplumsaldeğerlere, sadece kendi duygularına değer vererek değil herkesin değer yargılarını önemseyerek çalışma yapıldığını belirtti. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkim olamadığımız bir dünya için bir hayat için fırıldak olmanın ve insanlıktan çıkmanın anlamının olmadığı sözlerini hatırlatarak Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu dualarla andılar.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x