Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Belediye yine sınıfta kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE BELEDİYE EKİPLERİ SULAR ÇEKİLDİKTEN SONRA LOGARLARI AÇMAYA ÇALIŞTI

Sağanak yağan yağmur Kırıkkale’de hayatı felç etti. Araçlar sokaklarda kaldı, evleri, iş yerlerini su bastı fakat Kırıkkale Belediyesi ekipleri sular çekildikten sonra logarları temizlemeye çalıştı. Su basan dükkanları esnaf temizledi, suda mahsur kalan araçları sürücüler çıkarttı fakat Kırıkkale Belediyesi yapamadığı çalışmalar sınıfta kaldı.

 

ALT YAPI YOK

Bir anda bastıran yağmur nedeniyle şehir merkezinde bulunan birçok işyeri ve evi su basta. Şehir merkezinin de sular altında kalmasıyla birlikte vatandaşlar zor anlar yaşarken, Kırıkkale Belediyesinin çalışmadığını söylediler. Kırıkkale’de sadece kaldırım ve kilit parke yapıldığını söyleyen vatandaşlar alt yapının olmadığını yağmur yağdığında ise şehri sel götürdüğünü söylediler. Özellikle Millet Bulvarı, Zafer Caddesi ve Atatürk Bulvarının göle dönmesinden şikâyetçi olan Kırıkkaleliler, şehrin en önemli üç ana caddeleri kapandığını, sular altında kaldığını fakat Belediye ekiplerinin ancak sel sularının çekildikten sonra kapanan lagarları açmaya geldiğini belirttiler.

 

ANA CADDELER SULAR ALTINDA

Yoğun yağışın ardından bir anda göle dönen Millet Caddesi, Zafer Caddesi ve Atatürk Bulvarında araç içerisinde kalanlara esnaf tarafından yardım edildi. Araçları ile mahsur kaldıkları yerden çıkamayan sürücüler ise sel sularının çekilmesini beklediler. Bir çok araç sahibi kendi imkanları ile araçlarını kurtarma telaşına girdi. Yoğun yağış nedeni ile Kırıkkale –Yahşihan ve Kırıkkale Ankara yolu selden dolayı kapandı. Şehirlerarası trafik akışı Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde şehir içinden verildi.

 

Belediye yine sınıfta kaldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Belediye yine sınıfta kaldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Belediye yine sınıfta kaldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Belediye yine sınıfta kaldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Belediye yine sınıfta kaldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu