Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Belediyeden 3 bin Türk Bayrağı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediyeden 3 bin Türk Bayrağı

Kırıkkale Beledisi Zabıta Müdürlüğü personelleri tarafından Türk ordusunun Afrin operasyonuna destek için esnaflara bayrak dağıtımı yaptı.

 

DÜKKANLARA ASTILAR

Kırıkkale Belediyesi tarafından Kahraman askerlerimizin Afrin’de devam eden operasyonuna destek için esnaflara dükkanlarına asmaları için bayrak dağıtımı yaptı. Yaklaşık 3 Bin Türk Bayrağı Zabıtalar tarafından esnafa dağıtıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Esnafın Kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman yanında olduklarını belirterek, her zaman Türk ordusunun yanında olduklarını söyledi.

 

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Esnaf bu uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ederek her zaman Kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu söylediler. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada “Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı harekatına destek vermek amacıyla esnafa bayrak dağıtıldı. Kahraman askerlerimizin her zaman yanındayız. Gün birlik günü. Afrin harekatında görev alan bütün yiğit kahraman askerlerimizi rabbim korusun ve muzafferiyetler nasip etsin” ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x