Yaşam

Belediye’den iftar çadırı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla Kırıkkale Belediyesi tarafından iftar çadırı kuruldu. Nokta Camii önünde kurulan iftar çadırı aracılığıyla günlük 400 kişilik iftar verileceği öğrenildi.

 

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı. Halk günü etkinliğinde vatandaşlar sorunlarını aracısız bir şekilde iletme imkanı buldu. Sorunlarını dile getiren vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

400 KİŞİLİK İFTAR

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Halk Günü etkinliğinin ardından yaptığı açıklamada, “İftar çadırını geleneksel olarak her yıl kuruyoruz. Nokta Cami önünde iftar çadırımızı açtık. Her gün 400 kişilik iftar yemeği veriyoruz,  iftar çadırımız Ramazan Ayı boyunca her gün hizmet verecek. Bu çadırdan dileyen herkes yararlanabilir. Yolcu olanlar, öğrenciler, çevre halkı çadırımızda iftar açıyor” dedi. Başkan Yardımcısı Bakır, Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve imkanlar dahilinde sorunların çözüldüğünü ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x