Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Belediyeden şehir içi ulaşım araçlarına denetleme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Ulaştırma Zabıta ve trafik ekipleri ve belediye Makine Mühendisleri tarafından 352 okul  servis aracı ve  344 minibüs ve kampüs aracı denetlenmeye başlandı.

 

OKULSERVİS ARAÇLARI VE MİNİBÜSLER DENETLENECEK

2019-2020 Eğitim öğretim yılına hazırlanan okul servis  araçlarına ve minibüs, kampüs  araçlarına yönelik trafik ve zabıta ekipleri öğrenci servis taşımacılığı yapan araçların denetimini gerçekleştirmeye başladı. Okul güzergahı, psikoteknik, src, bakım onarım formu, belgelerinin bakılarak, dur levhası, emniyet kemeri, araç yangın tüpü, ilk yardım çantası ve okul taşıtı yazısı kontrolleri başladı. kontrolleri yıl içerisinde devam edeceği açıklandı.

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Uygulamada trafik güvenliğinde toplumsal duyarlılığın artırılması, başta öğrenciler olmak üzere, her gün trafiğin içerisinde yer alan anne-baba ile aile bireylerinin, trafik güvenliğine yönelik farkındalıklarının artırılması hedeflendi. Aynı zamanda trafik zabıta ekiplerimiz Okul servis araçları ve minibüs ve kampüs araçlarının denetimlerinde, servis aracı şoförü, rehber personel ve öğrencilere yönelik okul servis araçlarında dikkat etmeleri gereken hususlar ve uymaları gereken kurallar hakkında bilgilendirme yaptı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x