Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Belediyeden sel felaketine anında müdahale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun bir aradan sonra önceki gün akşam saatlerinde Kırıkkale’de etkili olan yağışlar bir geldi pir geldi. Gökten bardaktan boşalırcasına etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Merkezde etkili olan ve sel baskınlarına neden olan kuvvetli sağanak yağış sonrasında, Belediye tüm ekiplerini seferber etti.

GECE SAATLERİNE KADAR YOĞUN MESAİ

Geçtiğimiz günün akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur,  sel felaketine neden olurken alarm durumunda olan Kırıkkale Belediyesi,  tüm ekiplerini seferber etti. Sel baskınının yoğun olduğu bölgelere intikal eden ekipler ana arterler başta olmak üzere oluşan sel felaketine anında müdahale ettiler. Önceden belirlenen noktalara görevlendirilen ekipler çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Belediyeye ait tüm araç ve ekipmanlarla gece saatlerine kadar yoğun mesai sarf edildi.

 

BAŞKAN SAYGILI EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, aniden bastıran şiddetli yağmurda kriz masasını bizzat kendisi yönetti. İtfaiye binasında ekiplerin yönlendiren Başkan Saygılı, 41 Ekiple aniden bastıran sel felaketine müdahale edildiğini belirterek, “İlimiz genelinde 25 dakika aralıksız şiddetli yağan yağmurda Belediyemize ait tüm iş makineleri ve görevli ekiplerimizle müdahale etti.  Metre kareye 32 kilogram yağmur düşen sel felaketinde 112 çağrı merkezinden bize ulaşan tüm şikayetleri en hızlı şekilde ekiplerimize bildirerek gerekli müdahalelerde bulunduk. Kırıkkaleli hemşehrilerimize geçmiş olsun. Rabbim daha büyük felaketlerden bizi korusun.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x