2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Ben Kemal Geliyorum

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Pazar günü Kırıkkale’ye geliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Pazar günü Kırıkkale’ye geliyor.

CHP MİTİNGE HAZIRLANIYOR

6’lı masanın ortak adayı olan ve millet ittifakını Halil İbrahim Sofrası olarak niteleyen, Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Pazar günü Kırıkkale’ye geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelecek olması nedeniyle CHP teşkilatları hazırlıklarını son sürat sürdürürken, mitingin tanıtım çalışmaları dikkat çekti. Seçim arabaları Kırıkkale’nin her noktasında Kılıçdaroğlu mitingini duyururken, araçlardan seslendirilen metin halk tarafından tebessümle karşılandı. CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ’ın davet seslendirmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ben Kemal Geliyorum” ifadesi seslendirilirken, dikkat çeken bu seslendirme halk tarafından hoşnut karşılandı.

İMAMOĞLU DA GELECEK

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kırıkkale mitinginde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi halinde cumhurbaşkanı yardımcısı olacak olan Ekrem İmamoğlu eşlik edecek. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Kırıkkale’de Pazar günü saat 14:00’da yapacakları mitingde Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için destek isteyecekler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x