GündemKırıkkaleManşet

Benim de hayalim var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genç girişimcileri yaşadıkları şehre daha farklı ve ekonomik alanda katkı sağlaması amacıyla başlatılan ‘Yaşadığım şehir için benim de bir hayalim var’ projesinin sonuç analizleri yapıldı. Değerlendirmeleri yapan Kırıkkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sıtkı Yıldız, bin 806 hayal içerisinde yüzde 27,3’lük oranın turizm konusu olduğunu söyledi.
 
ÇOĞUNLUĞU TURİZM ODAKLI
‘Yaşadığım şehir için benim de bir hayalim var’ adı altında başlatılan proje kapsamında Genç girişimcileri yaşadıkları şehre daha farklı ve ekonomik alanda katkı sağlaması amacıyla hayal ettikleri projelerin sonuç analizleri yapıldı. Kırıkkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sıtkı Yıldız, tarafından yapılan analizlerde hayallerin çoğunluğunu turizm olduğu açıklandı.
 
BİR ÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, “Kastamonu İçin Bir Hayalim Var Projesi”ne ilişkin, “Sonuç analizlerini yaptık. bin 806 hayal içerisinde yüzde 27,3’lük oranla turizm konusu birinci seçildi” dedi. Küçükşabanoğlu, bir turizm işletmesinde düzenlediği basın toplantısında, derneğin 2 yıl önce kurulduğunu anımsatarak, Kastamonu’nun tanıtımı, gelişimi ve kalkınması adına birçok proje gerçekleştirdiklerini söyledi.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu